تینا مزدکی: متخصص رودخانه ها و تالاب ها در صندوق جهانی طبیعت (WWF) به همراه دوستانش در حال پیاده روی در منطقه گهات غربی هندوستان بودند که با قورباغه پشت طلایی روبه رو شدند؛ این گونه قورباغه که به طور دقیق تر به افتخار نام کاشف آن، سی آر نارایان رایو هرپتولوژیست هندی، «Rao’s Intermediate» نام گذاری شده است، در سال 1937 کشف شد.
آن ها تقریبا حوالی ظهر با حدود 40 قورباقه از این گونه در نزدیکی دریاچه روبه رو شدند. ظاهرا این پنج نفر مشغول جستوجوی گونه و ارتباط با زالوها بودند متوجه شدند یکی از قورباغه ها چیزی غیرعادی دارد، قارچی که از کنارش رشد می کند. قارچ ها معمولاً بر روی قارچ ها یا هر موجود زنده دیگری رشد نمی کنند. آنها فقط در سریال های تخیلی مانند The Last of Us بر روی زامبی ها رشد می کنند، بنابراین این جانور بسیار غیرعادی بود.
قارچ روی قورباغه؟
قورباغه زنده و سالم بود بنابراین این متخصص تصاویر این قارچ و قورباغه را منتشر کرد و متخصصان نظرات خود را بیان کردند. کارشناسان این قارچ را به عنوان «قارچ Bonnet» که معمولاً روی چوب در حال پوسیدگی رشد می کند، شناسایی کرده اند. این قارچ ها ساپروتروف هستند، یعنی از مواد آلی مرده، به ویژه چوب های پوسیده تغذیه می کنند. آنها را می توان بر روی کنده های افتاده، کنده درختان یا سایر مواد گیاهی در حال تجزیه یافت. اما قورباغه نه!
قارچ های کلاه دار از نظر اندازه نسبتا کوچک هستند و کلاهکی به شکل مشخصی دارند که این نام رایج را به آنها می دهد. این مورد از قورباغه ای که از پهلوی آن قارچ رشد می کند منحصر به فرد است. هیچ کس قبلاً چنین چیزی را مستند نکرده است. متاسفانه، محققان نتوانستند قورباغه را برای مطالعه بیشتر ببرند، بنابراین مطمین نیستند که چه اتفاقی برای آن خواهد افتاد.
قارچ ها موجودات قابل توجهی هستند که کارهای مختلفی را انجام می دهند، آنها می توانند تجزیه کننده باشند یا روابط همزیستی با سایر موجودات ایجاد کنند تا چرخه مواد مغذی را تسهیل کنند. با این حال، برخی از قارچ ها انگل هایی هستند که می توانند به گیاهان و حیوانات آسیب برسانند. محققان در مقاله خود توضیح دادند که یکی از نمونه های انگل قارچی مضر ذکر شده Batrachochytrium dendrobatidis است که باعث ایجاد بیماری به نام کیتریدیومیکوزیس در دوزیستان می شود.
این بیماری تاثیر قابل توجهی داشته است و بیش از 700 گونه از دوزیستان را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داده است. مطالعات اخیر سطوح پایینی از این قارچ را در مناطقی با تراکم جمعیتی بالا از قورباغه ها که به عنوان کانون های قورباغه شناخته می شوند، در سرتاسر هند پیدا کرده است. این نشان می دهد که حتی اگر این بیماری ممکن است در حال حاضر آسیب گسترده ای ایجاد نکند، می تواند به طور بالقوه تهدیدی برای جمعیت دوزیستان در آینده باشد.
با این حال، شایان ذکر است که موارد نادری وجود داشته است که رشد قارچ روی حیوانات مشاهده شده است. این پدیده که به عنوان مایکوفاژی یا میکوز شناخته می شود، زمانی رخ می دهد که هاگ های قارچ روی پوست یا خز حیوان فرود می آیند و شرایط مناسبی برای رشد پیدا می کنند. گزارش هایی مانند این نمونه مهم هستند و شاید این نمونه عجیب باعث شود زمانی که مردم بیرون می روند با دقت بیشتری نگاه کنند.
منبع: interestingengineering
58323
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "رشد قارچ روی قورباغه زنده/ یک رویداد باورنکردنی و ترسناک" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "رشد قارچ روی قورباغه زنده/ یک رویداد باورنکردنی و ترسناک"، کلیک کنید.