آیا سرکه سیب بی خطر است؟

آیا سرکه سیب بی‌خطر است؟
آفتاب نیوز :

سرکه سیب خام و تصفیه نشده حاوی «مادر سرکه» ـ یک لایه قهوه ای رنگ از میکروب های مفید ـ سرشار از پلی فنول ها (نوعی آنتی اکسیدان) و پروبیوتیک هاست که به بهبود سلامت باکتری های روده کمک می کنند.

مقدار توصیه شده معمولا یک قاشق غذاخوری سرکه در ۸ اونس (حدود ۲۴۰ میلی لیتر) آب رقیق شده است اما بازهم به وضعیت فرد بستگی دارد. برای افرادی که مشکل برگشت اسید معده زخم معده یا گاستریت دارند ترشی (اسیدیته) بالای سرکه ممکن است بیش از حد تحریک کننده باشد.

همچنین مانند هر مکمل دیگری بهتر است قبل از مصرف منظم سرکه سیب با پزشک مشورت کنید به ویژه اگر دیابت دارید و دارو مصرف می کنید یا دارو هایی استفاده می کنید که بر سطح پتاسیم تاثیر می گذارند یا بیماری کلیوی دارید زیرا کلیه ها ممکن است در فرآوریِ مقدار بالای اسید دچار مشکل شوند.

نکته دیگر این است که اسید سرکه می تواند به مینای دندان آسیب برساند و باید با احتیاط مصرف شود.

به گزارش ایندیپندنت سرکه سیب خاصیت ضد میکروبی دارد به این معنی که می تواند هم زمان به عنوان یک چاشنی سالاد و یک ضدعفونی کننده برای از بین بردن باکتری اشریشیا کلی (E. coli) روی کاهو عمل کند.

اضافه کردن آن به یک کاسه آب هنگام شستن میوه ها و سبزیجات هم می تواند به از بین بردن میکروب ها کمک و تازگی این مواد غذایی را در یخچال برای مدت طولانی تری حفظ کند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آیا سرکه سیب بی خطر است؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آیا سرکه سیب بی خطر است؟"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه