جایزه جشنواره بین المللی Sigep World با شعار «هزار ایده برای طعم بستنی جدید سال» به یک ایرانی رسید که با بستنی پسته ایرانی غنی شده با زعفران و هل موفق به جلب آراء هیأت داوران شد.
به گزارش اکسیداک جشنواره بین المللی «سیجپ ورلد» که یکی از مهم ترین رویدادهای جهانی در صنعت بستنی سازی به شمار می آید و از سوی انجمن بستنی سازان ایتالیا حمایت می شود هر سال با حضور سرآشپزها و طراحان مزه از سراسر دنیا برگزار می شود و امسال با شعار «هزار ایده برای یک طعم تازه» جایزه نخست خود را به یک جوان ایرانی اهدا کرد.
این جشنواره که یادبود لورنزو کنیونی بنیانگذار یکی از مهمترین نمایشگاه ها در صنعت غذاست هر سال در شهر ریمینی ایتالیا میزبان ده ها سرآشپز و طراح مزه و طعم بستنی از سراسر جهان است و امسال برای نخستین بار احمد منجمی ـ هنرمند ایرانی ـ موفق به دریافت جایزه بهترین بستنی سال شد.
منجمی که با برند اختصاصی خود توانسته در صنعت بستنی سازی نگاه های جهانی را به سمت خود جلب کند با تکیه بر طعم پسته ایرانی زعفران و هل توانست مجموع آرای موافق هیأت داوران بین المللی این جشنواره را کسب کرده و در میان بیش از ۲۰۰ شرکت کننده در مقام نخست بهترین بستنی ساز بایستد. منجمی مهاجرت معکوس به ایران داشته و اکنون برند بستنی خود را توسعه داده است.
پایان خبر اکسیداک
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "جایزه بهترین بستی سال به یک ایرانی رسید" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "جایزه بهترین بستی سال به یک ایرانی رسید"، کلیک کنید.