یک کارگردان تیاتر در گفت وگو با اکسیداک؛
کارگردان نمایش «تخت و خنجر» عنوان کرد: اجرای نمایش ایرانی چالش های خاص خود را دارد، چرا که این دست نمایشنامه ها کمتر مورد حمایت قرار می گیرد، اما باعث افتخارم است که در سنگلج یک نمایشنامه ایرانی را به صحنه ببرم.
به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری اکسیداک، نمایش «تخت و خنجر» به نویسندگی داوود فتحعلی بیگی و کارگردانی محمدعلی نجف پور، از 24 بهمن تا 11 اسفند ساعت 17 در تماشاخانه سنگلج روی صحنه می رود.
فرشاد فرهادپور، رضا حسینی، عرفان موسوی، مهدی خدابخشی، کسری هدایت نیا، امید آزادخانی، سوگند صادقی، احمد احمدی، علی ایزدی، کوروش قدرتی، ناصر پارسا اکسیداک، آرش سبحانی، حسام شیزری، ابوالفضل طباخی، احسان مرادی، بهداد قوی قلب، زهره شریفی، مهسا میدانکی، فاطمه مهدوی، آیدا زینالی، آنیتا شریعتی، علیرضا ابراهیم خانی، عطیه فخارزاده به عنوان بازیگر محمدعلی نجف پور را در این نمایش همراهی خواهند کرد.
محمدعلی نجف پور کارگردان این نمایش در گفت وگو با اکسیداک گفت: سال 98 بعد از اجرای نمایش «پروانه های الجزایری» به نویسندگی پیام لاریان، تصمیم گرفتم که نمایشنامه ای برای کارگردانی انتخاب کنم، خیلی تحقیق کردم که این نمایشنامه دغدغه ام باشد. متوجه شدم از سوی کارگردانان ایرانی استقبال کمی به نمایشنامه های ایرانی می شود، بنابراین، تصمیم گرفتم به عنوان یک هنرمند نمایش ایرانی کار کنم.
وی در این باره افزود: چندین نمایشنامه مختلف خواندم، بین همه آنها نمایشنامه «تخت و خنجر» را برگزیدم، به نظرم کم لطفی شدیدی شامل حال نمایشنامه تخت و خنجر شده بود چرا که حدود بیست سال این نمایشنامه اجرا نشده بود.
نجف پور در پاسخ به این سوال که معضلات تولید نمایش ایرانی چیست، گفت: تولید نمایش ایرانی چالش های خاص خود را دارد و کمتر مورد حمایت قرار می گیرد. من با یک گروه بازیگر بیست و دو نفره شروع به تمرین کردم، پج نوازنده داشتیم چرا که کار موسیقی زنده دارد و بنابراین به طور کلی چهل نفر درگیر کار هستند. تمرینات نمایشنامه «تخت و خنجر» چهارده ماه زمان برد و بعد از چهارده ماه از بیست و چهارم بهمن ماه در تماشاخانه سنگلج به روی صحنه رفته ایم.
وی با اشاره به اینکه باعث افتخار است روی صحنه سنگلجی که بزرگانی چون سعدی افشار به صحنه رفتند، ما هم قدم می گذاریم، تاکید کرد: قلبا دوست داشتم که در این تماشاخانه به روی صحنه بروم و خدا را شاکرم که این اتفاق افتاد، چرا که این سالن قدیمی ترین تماشاخانه فعال در سطح کشور است، این قدمت باعث شد وسوسه ام برای به اجرا بردن نمایش تخت و خنجر در این تماشاخانه بیشتر شود و به هرحال این سالن مختص نمایش های ایرانی نیز هست و الان این افتخار نصیب من شده که نمایشنامه ای به این پرباری را به اجرا ببرم.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "در حق نمایشنامه های ایرانی کم لطفی شده است/اجرا در سنگلج باعث افتخارم بود" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "در حق نمایشنامه های ایرانی کم لطفی شده است/اجرا در سنگلج باعث افتخارم بود"، کلیک کنید.