در سال های اخیر تمرکز دشمن برای سست کردن باورهای دینی و در نهایت آسیب زدن به جامعه ایرانی بر روی جوانان و نوجوانان و دختران و زنان ایرانی بوده است.
به گزارش اکسیداک، روزنامه کیهان در سرمقاله شماره امروز خود به قلم عباس شمسعلی نوشت: روز پنج شنبه گذشته که توفیقی شد برای حضور چند ساعته ام در مسجد مقدس جمکران، بیش از هر چیز، آنچه خودنمایی می کرد خیل پر شور جمعیت و حضور انبوه مردم از چهره ها، سنین و شهرهای مختلف در این مکان مقدس بود. با دیدن این جمعیت مشتاق در صفوف نماز جماعت یا مردمی که در گوشه گوشه صحن مسجد مبارک جمکران مشغول عبادت و راز و نیاز بودند، به یاد صحنه ها و تصاویر حضور پر شور و غیر قابل توصیف مردم در مکان های برگزاری نماز عید فطر امسال به ویژه در مصلای تهران افتادم که موج جمعیتی متنوع از جوانان و زنان و مردان پس از یک ماه روزه داری در جشن بزرگ بندگی حاضر شده بودند. آنها که در ماه رمضانی که گذشت نیز به ویژه در شب های قدر جلوه هایی زیبا از شکوه بندگی را در مساجد و اماکن متبرکه به نمایش گذاشته بودند.
با این همه عجیب است که برخی در داخل و خارج در رسانه ها یا در مثلاً تحلیل های خود سعی می کنند از جامعه ایرانی تصویری دین گریز و مخالف ارزش های دینی ترسیم کنند. اما نه تنها با توجه به آنچه در ابتدا ذکر شد بلکه به دلایل مختلف و با توجه به مصادیق متعدد می توان در رد ادعای آنها گفت که اتفاقاً قاطبه مردم در جامعه ایرانی با همه تنوع ارزشمند قومی و فرهنگی که دارند؛ یک جامعه دینگرا و مبتنی بر ارزش ها و باورهای اسلامی را تشکیل داده اند.
از پایبندی اکثریت مردم در سراسر کشور به حضور در محافل و مجالس مذهبی مختلف تا شرکت جوانان مومن در برنامه هایی همچون اعتکاف
(که گاه آن قدر متقاضی برای آن زیاد می شود کار به قرعه کشی می کشد)؛ یا پایبندی اکثریت زنان جامعه به حجاب اسلامی (در سطوح و شکل های مختلف) و یا حضور چندین میلیونی و چشمگیر مردم در کنگره عظیم پیاده روی اربعین و حسرت جمعیتی چندین برابر آن از فراهم نشدن امکان این زیارت به دلایل مختلف، تنها گوشه ای از عمق ایمان و اعتقاد جامعه ایرانی به دین و مناسک و ارزش های اسلامی است.
از سوی دیگر شرکت پررنگ مردم مومن کشورمان در برنامه های انسان دوستانه و مومنانه جشن گلریزان برای آزادی هزاران زندانی بدهکار غیر عمد در سال، شرکت در جشن عاطفه ها و نیکوکاری در ایام عید و بازگشایی مدارس یا شرکت پرحجم در طرح های محسنین و اکرام ایتام برای کمک به کودکان نیازمند بدسرپرست یا بی سرپرست، نمونه های دیگری از اعتقاد و باور قلبی منجر به عمل خداپسندانه در بین مردم کشورمان است.
حضور با زبان روزه در راهپیمایی روز جهانی قدس در دفاع از مسلمانان مظلوم فلسطین که امسال در سراسر کشور با رشدی خیره کننده برگزار شد جلوه دیگری از عمق باور و اعتقاد مردم کشورمان به تاکیدات اسلامی درخصوص دفاع از مظلوم و ایستادگی در برابر ظالم است. در همین حال شرکت در مراسم تشییع شهدای گمنام و تفحص شده همچون تشییع با شکوه شهدای غواص کربلای4 و شهدای مدافع امنیت یا مدافعان حرم از جمله تشییع بی نظیر سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی و یارانش تصویری روشن از پررنگ بودن اعتقاد به خط سرخ شهادت در بین مردم کشورمان بوده و هست.
علاقه بسیار فراوان مردم کشورمان در همین ماه رمضان به برنامه قرآنی «محفل» و برپایی جشن 100 هزار نفری این برنامه در استادیوم آزادی و استقبال چشمگیر مردم از برنامه معنوی «زندگی پس از زندگی» نمونه دیگری از فضای ذهنی و علاقه و اعتقاد جامعه است.
با همه اینها، کسانی که در داخل یا خارج از کشور از این باورهای قلبی مومنانه و دینمداری مردم کشورمان ناخشنودند و البته این ایمان مردم را سد محکمی در مسیر تحقق خواب هایی که برای این کشور دیده اند می دانند، همواره سعی کرده اند با روش های مختلف و بزرگنمایی برخی ناهنجاری ها در پی القای این باور به جامعه بوده اند که دیگر دین در جامعه ایرانی جایگاهی ندارد و مردم دین گریز شده اند!
این القایات است که باعث می شود گاه برخی تصور کنند که مثلاً بخش عمده زنان در جامعه ما معتقد به بی حجابی هستند یا اینکه ماه رمضان و روزه داری برای یک جمعیت حداقلی است! حال آنکه واقعیت با این القایات متفاوت است.
به عنوان مثال به پژوهشی که تابستان سال گذشته از سوی انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شد توجه کنید؛ بر اساس بخش هایی از این پژوهش دانشگاهی، «84 درصد بانوان ایرانی به حجاب به عنوان یک حکم دینی اعتقاد دارند. 86.5 درصد بانوان ایرانی رعایت حجاب در جامعه را لازم می دانند. 73 درصد بانوان ایرانی حجاب را با عفت مرتبط می دانند.
6.4 درصد از کل بانوان به بی حجابی روی آورده اند و بیش از 90 درصد بانوان ایرانی به گونه ای از حجاب پوشاندن سر پایبند هستند.» و اما نکته بسیار مهم و قابل تامل اینجاست؛ در ادامه این پژوهش دانشگاهی آمده است: «در حالی که واقعیت بی حجابی 6.4 درصد است اما جامعه احساس می کند 30 درصد بانوان بی حجاب هستند. همچنین در حالی که 84 درصد بانوان به حجاب به عنوان یک حکم دینی اعتقاد دارند، تلقی و تصور 67 درصد مردم این است که اکثر مردم به حجاب اعتقاد ندارند.»
این پژوهش دانشگاهی ضمن ارایه اطلاعات مفیدی از وضعیت اعتقاد و باور مردم و زنان جامعه به مسیله حجاب، به این نکته بسیار مهم اشاره می کند که القایات بیرونی و هدفمند می تواند ذهنیتی برای افرادی که تا حد بسیار زیادی به حجاب اعتقاد و باور دارند و اکثریت قاطعی از مردم جامعه را تشکیل می دهند ایجاد کند که گویا آنها در اقلیت هستند و معتقدان به بی حجابی و عاملان آن در اکثریت!
همین الگو در موارد دیگری همچون اعتقاد به نماز یا روزه داری و… نیز صدق می کند. سر و صدا و پمپاژ هدفمند این تصور که مثلاً جوانان کشور از دین گریزان هستند یا اعتقادی به نماز و روزه ندارند در حالی است که شاید بتوان گفت بزرگ ترین اعتکاف ها، نمازهای جماعت و مراسمات مذهبی و حتی اردوهای جهادی داوطلبانه در همین دانشگاه ها و توسط دانشجویان مومن برگزار می شود.
چند روز قبل مطلبی از یک استاد دانشگاه صنعتی شریف که در صفحه مجازی وی منتشر شده بود را دیدم که تجربه این استاد از پاسخ به ادعای یک دانشجو درخصوص اینکه «چرا وقتی درصد کمی از مردم روزه می گیرند باید روزه خواری علنی ممنوع باشد؟» را بیان می کرد. این استاد پاسخ به این دانشجو را به انجام یک نظرسنجی محرمانه در همان کلاس ارجاع داده بود و در نهایت مشخص شده بود در همان کلاس 44 نفره
علی رغم تصور و ادعای مطرح شده بیش از 70 درصد دانشجویان روزه بوده اند.
و اما با همه اینها باید گفت دقیقاً به همین دلیل دین باوری و وجود ایمان در بین اقشار مختلف مردم جامعه ایرانی است که دشمنان این سرزمین و کسانی که این اعتقاد و باور مردم و جوانان را مانع تحقق خواسته هایشان می دانند به مبارزه با آن می پردازند.
در این راه علاوه بر موضوع القای دروغ دین گریزی، هزینه هنگفت برای فعالیت بیش از 200 شبکه ماهواره ای فارسی زبان، ایجاد انبوه صفحات و کانال های مجازی در شبکه های اجتماعی برای شبهه آفرینی و کمرنگ کردن باورهای دینی مردم و جوانان و حمایت از مروجان بی بند و باری در شبکه های اجتماعی، سینما و… بخشی از تلاش برای اثرگذاری منفی بر جامعه ایرانی است. آنها به درستی فهمیده اند، تا وقتی مردم و جوانان ایرانی، بر اساس ارزش های دینی، به حب وطن، دفاع از مظلوم، ایستادگی در برابر ظالم و نثار خون خود در برابر دشمن اعتقاد و ایمان دارند، گزندی به این آب و خاک نخواهد رسید و دشمن طرفی از این همه دشمنی کینه توزانه نخواهد بست.
در این میان در سال های اخیر تمرکز دشمن برای سست کردن باورهای دینی و در نهایت آسیب زدن به جامعه ایرانی بر روی جوانان و نوجوانان و دختران و زنان ایرانی بوده است. تلاش برای کشاندن جوانان و نوجوانان ایرانی به وادی سست ایمانی و بی خیالی نسبت به امورات جامعه و نقشه دشمن و سست شدن کانون محوری خانواده به عنوان عنصر قوام بخش جامعه ایرانی با ترویج بی حجابی و سرگرم کردن زنان و دختران آینده ساز ایرانی به بازی خودنمایی و تبرج، جراحی های غیرضروری زیبایی، کاشت غیرشرعی ناخن و… با هزار توجیه و تفسیر دروغ و حتی فتواسازی در کلینیک های زیبایی برای شکستن مقاومت زنان معتقد و مومن ایرانی، برپایی مزورانه نمایش دفاع از حقوق زنان در ایران در پی حوادث سال 1401 از سوی کسانی که خود بزرگ ترین ناقضان حقوق زنان هستند؛ برجسته سازی و الگوسازی از زنان بی حجاب در فضای مجازی و سینماگران و امثالهم و سانسور موفقیت های چشمگیر زنان محجبه ایرانی در عرصه های مختلف علمی، ورزشی، اجتماعی و… در داخل و خارج بخش مهمی از پازل طراحی شده دشمن در سال های اخیر بوده است.
این حجم گسترده از تلاش دشمن برای اثرگذاری منفی روی جامعه ایرانی، قطعاً مسیولیت مدیران فرهنگی، مسیولان نهادهای مختلف اجتماعی،
صدا و سیما و رسانه های مختلف، آموزش و پرورش، حوزه های علمیه، تشکل های مردم نهاد و مساجد و هر فرد یا گروهی که امکان یا توانی دارد را بیش از پیش سنگین تر کرده است. این جا دیگر جای تعلل و کم کاری نیست. امروز باید در دفاع از نوجوانان و جوانان این سرزمین در برابر سیل تهاجم فرهنگی و رسوخ منفی به باورها همه پای کار بیایند و از گوهر ارزشمند دینمداری مردم دفاع نمایند. باید همه دستگاه ها و حتی مردم عادی برای کمک به نوجوان و جوانان و زنان و دخترانی که در این تهاجم بی رحمانه دشمن آسیب دیده اند مشفقانه وارد میدان شوند. و البته حساب کسانی که در موضوعاتی مثل بی حجابی فریب خورده اند و نیازمند ارشاد دلسوزانه و راهنمایی برای بازگشت از راه بی پایان و خطرناک پیش رویشان هستند با کسانی که عامدانه و تحت مدیریت دشمن به ترویج بی حجابی می پردازند جداست.در موضوعی مانند حجاب، اندک زنان و دختران فریب خورده ای که به هر دلیلی به دام پهن کرده دشمن افتاده اند باید بدانند این راه هم برای آنها و هم برای مردان و زنان و خانواده های دیگر به ناکجا آبادی ویرانگر منتهی می شود.
پایان خبر اکسیداک
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "دقیقاً به همین دلیل… – اکسیداک" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "دقیقاً به همین دلیل… – اکسیداک"، کلیک کنید.