قهوه و دیابت

قهوه و دیابت

نوشیدن یک قهوه خاص در کنار خانواده یا در آرامش و تنهایی می‌تواند حس و حال بهتری به شما بدهد. قهوه فوری لاته گانودرما دکتر بیز از قهوه‌های بسیار مقوی و پرطرفدار این روز‌ها میباشد. این قهوه دارای طبع سرد است و برای افراد با طبع گرم بسیار مناسب است. قهوه لاته گانودرما به دلیل دارا بودن قارچ گانودرما در خود خواص فوق‌العاده‌ای پیدا کرده است. ازجمله این خواص می‌توان به بهبود کارکرد قلب و تنظیم فشار خون، تقویت سیستم ایمنی بخصوص در دستگاه تنفس، افزایش کیفیت خواب و غیره اشاره کرد. شما می‌توانی به آسانی این محصول را از فروشگاه آقای بیز به صورت آنلاین سفاش دهید.

قهوه و دیابت

بر اساس تحقیقات علمی ‌انجام شده، گفته می‌شود که قهوه برای درمان دیابت موثر است. شاید تصور کنید که این فقط یک ادعای تبلیغاتی برای فروش محصول بیشتر قهوه و محصولات جانبی آن باشد. کافئین به عنوان یک ماده محرک بر سطح قند خون تاثیر می‌گذارد، اما برخی ترکیبات موجود در قهوه تا حدی به روند درمان شما کمک می‌کند. بنابراین، در ادامه این مطلب می‌خواهیم از نظر علمی ‌بررسی کنیم که قهوه و کافئین موجود در آن چطور در پیشگیری از دیابت موثر هستند و مصرف چه نوع قهوه‌ای به افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌شود؟

قیمت قهوه لاته گانودرما بیز

آیا کافئین بر قند خون تاثیر می‌گذارد؟

تحقیقات زیادی در مورد تاثیر کافئین موجود در موادغذایی مختلف بر میزان قند خون و واکنش‌های بدن افراد مبتلا به دیابت نوع دوم صورت گرفته است. دریافت کافئین از مواد غذایی مختلف از جمله شکلات، قهوه، چای و غیره برای افراد سالم و بدون سابقه دیابت بدون عوارض گزارش شده است. اما وقتی که درگیر بیماری دیابت نوع دوم هستید، احتمالا باید کمی ‌بیشتر احتیاط کنید.

واکنش بدن افراد مبتلا به دیابت نوع دوم، در برابر دریافت میزان بالای کافئین متفاوت است. از طرفی تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف حدود 500 میلی‌گرم پک دیابت دکتر بیز روزانه میزان قند خون را تا 8% کاهش می‌دهد.

در حالی که برخی افراد واکنش بدنی کاملا متفاوتی را تجربه کرده بودند. اگر مبتلا به دیابت باشید، در نتیجه بدن شما به خوبی از هورمون انسولین استفاده نمی‌کند. به همین دلیل، سطح قند خون بعد از هر وعده غذایی بالاتر از حد نرمال خواهد بود. در این شرایط، مصرف کافئین باعث می‌شود که سطح قند خون فرد به سختی به سطح سالمی‌ برسد. این موضوع در طولانی مدت برای سلامت کلی فرد مضر است و ممکن است منجر به مشکلات عصبی، قلبی و پیشرفت بیماری دیابت شود.

چرا کافئین بر سطح قند خون تاثیر می‌گذارد؟

کافئین بر حساسیت افراد به انسولین تاثیر می‌گذارد. انسولین هورمونی است که ورود قند خون به سلول‌های بدن و آزاد کردن انرژی را تسهیل می‌کند. کافئین حساسیت افراد به انسولین را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و همین موضوع باعث می‌شود که بعد از خوردن یا نوشیدن هر چیزی، سطح زیادی از شکر در خون شما جذب نشود. علاوه بر این، کافئین به عنوان یک ماده محرک باعث گلوکززایی (تولید گلوکز از منابع دیگر به جز کربوهیدرات) می‌شود. این دو عامل باعث افزایش سطح قند خون افراد می‌شود و برای افراد دیابتی خطرناک و سمی ‌است.

اگر مبتلا به دیابت هستید، باید از مصرف زیاد قهوه، خصوصا و قهوه‌های ترکیبی با شیر، خودداری کنید. مصرف قهوه‌های ترکیبی با شیر یا سیروپ به دلیل سطح بالای شکر آن، برای افراد دیابتی گزینه مناسبی نیست.

پس چرا قهوه تاثیر مثبتی بر عدم ابتلا به دیابت دارد؟

تا اینجا در مورد تاثیر منفی کافئین بر سطح قند خون صحبت کردیم، شاید این سوال برای‌تان پیش آمده باشد که اگر کافئین سطح قند خون بدن را افزایش می‌دهد، پس چرا ادعا می‌شود که قهوه برای عدم ابتلا به دیابت مفید است؟ حقیقت این است که اثبات شده است زیرا قهوه حاوی ترکیبات دیگری از جمله مواد معدنی منیزیم، کروم و پتانسیم و انواع آنتی اکسیدان است که باعث کاهش التهاب در سیستم بدنی شما می‌شود و ریسک ابتلا به این بیماری را کاهش می‌دهد.

علاوه بر این، به این نکته هم توجه کنید که مصرف قهوه گانودرما موکا برای زگیل تناسلی را افزایش می‌دهد، همین موضوع به سوزاندن قند خون بیشتر در افراد کمک می‌کند. با توجه به اینکه اضافه وزن یکی از عوامل خطرساز در ابتلا به دیابت است، بنابراین همین خاصیت قهوه به دیابتی‌ها در کنترل سطح قند خون‌شان کمک می‌کند.

دقت کنید که واکنش افراد به کافئین متفاوت است اما به جهت احتیاط، افراد دیابتی باید مصرف قهوه را محدود و کنترل کنند یا قهوه بدون کافئین مصرف کنند تا دچار عوارض منفی دریافت کافئین بالا نشوند.

خرید قهوه فوری لاته گانودرما دکتر بیز

پیشگیری از دیابت با مصرف قهوه

تحقیقات زیادی نشان داده است که قهوه‌نوش‌ها کمتر دچار انواع بیماری‌های دیابت می‌شوند. برای مثال تحقیقاتی که در سال 2022 انجام شده است نشان می‌دهد که مصرف دو فنجان قهوه در طول روز خطر ابتلا به بیماری‌های زیادی از جمله دیابت نوع دوم، آلزایمر و مرگ زودرس را کاهش می‌دهد. بنابراین، احتمالا مصرف یا دیکف بهترین گزینه برای فرد مبتلا به دیابت است، چرا که با حذف میزان زیادی از کافئین قهوه تنها از ترکیبات مفید این نوشیدنی بهره‌مند می‌شود.

یک پیشنهاد خواندنی:

چه نتیجه‌ای می‌توان گرفت؟

اگر از قبل بیماری دیابت دوم یا سابقه ابتلا به آن را ندارید، نیازی نیست که نگران مصرف قهوه روزانه (یا کافئین دریافتی از مواد غذایی مختلف) باشید. تحقیقات ثابت کرده است که مصرف قهوه کافئین دار یا دیکف، خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می‌دهد. اما، اگر از قبل بیماری دیابت نوع دوم را دارید یا سابقه ارثی این بیماری را دارید، واکنش بدن‌تان به کافئین دریافتی را تحت کنترل داشته باشید. بدن افراد مختلف نسبت به کافئین واکنش متفاوتی نشان می‌دهد. همچنین، جهت احتیاط مصرف کافئین و قهوه را محدود کنید.

 

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "قهوه و دیابت" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی, کسب و کار ایرانی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "قهوه و دیابت"، کلیک کنید.