به گزارش خبرگزاری اکسیداک، محمد خزاعی با اشاره به پیش بینی اش از وضعیت سینما در سال 1403، گفت: همانطور که در اکران نوروزی امسال مشاهده می کنید، وضعیت فروش سینماها قابل توجه است و فیلمی مانند «تمساح خونی» توانسته همه رکوردهای سال های اخیر سینمای ایران در میزان فروش را جابه جا کند. این نشان می دهد سینمای ایران در سال 1403 می تواند با فروش بسیار خوب، مخاطبان زیادی را به خود جلب کند.
او درباره اکران نوروزی سینماها، تاکید کرد: البته با توجه به قرارگیری شب های قدرو ایام شهادت حضرت علی (ع) در نوروز، طبیعتا انتظار داریم بعد از این ایام شرایط بهتری برای اکران نوروزی رقم بخورد. باتوجه به این موضوع، شاید وضیت اکران از سال قبل بهتر باشد، اما در مجموع ممکن است به دلیلی که ذکر کردم رکوردهای جدید اکران، پس از این شب ها باشد و در واقع اکران واقعیِ عید پس از شب های قدر آغاز می شود.
او در گفت وگو با اکسیداک، افزود: معتقدم با شرایط فعلی و فیلم هایی که در سال جاری در نوبت اکران قرار دارند، سینما می تواند باز هم بیش از 1300 تا 1400 میلیارد تومان فروش داشته باشد و این به معنای رونق سینما و امنیت شغلی اهالی محترم سینما است.
خزاعی درباره اکران شبانه سینماها در ایام ماه مبارک رمضان، توضیح داد: طبق مذاکراتی که با اداره اماکن و سایر نهادهای مسیول داشته ایم، مشکل اکران تا ساعت 2 بامداد برطرف شده است؛ بنابراین سینماها در ایام ماه رمضان مجاز هستند که اکران فیلم ها را تا ساعت 2 بامداد ادامه دهند.
رییس سازمان سینمایی کشور درباره مهم ترین اقدامات سال گذشته سینمای ایران نیز توضیح داد: تصور می کنم علاوه بر فروش قابل توجه سینما که توانست فضا را نسبت به آنچه که در 1401 رخ داده بود بشکند، تجهیز سینماها از مهم ترین اتفاقاتی است که باید به آن اشاره کرد. سینمای ایران در سال های گذشته تجهیز قابل توجهی نشده بود، اما در این دوره اهتمام جدی به تجهیز سینماها داشتیم.
او ادامه داد: علاوه بر این، ساخت سینماها روند قابل توجهی را طی می کند؛ چنانچه در سال گذشته توانستیم تعداد سینماهای کشور را به 382 و تعداد سالن های سینما را به 835 سالن افزایش دهیم و این روند در سال 1403 نیز ادامه خواهد داشت تا بتوانیم در پایان دولت مردمی به 900 سالن سینما برسیم. البته تلاش خواهیم کرد تعداد سینماها به 1000 عدد برسد.
خزاعی همچنین درباره روند تولیدات در سینمای ایران، بیان کرد: سال 1401 را باید سخت ترین سال سینمای ایران در حوزه تولید دانست که البته این حوزه به امنیت شغلی سینماگران و اکران سینماها نیز وابستگی زیادی دارد. همانطور که مشاهده می کنید ما از طریق موسسات سازمان سینمایی سعی کردیم وضعیت تولید سینمای ایران را بهبود ببخشیم، اگرچه معتقدیم سینمای ایران باید به سمت تولید آثار خصوصی پیش برود، اما با توجه به فضای سال قبل و سال ماقبل از آن، راه دیگری وجود نداشت و ما توانستیم از طریق موسسات سازمان سینمایی تولید را پیگیری کنیم.
او افزود: خدا را شاکریم که در زمینه تولید، آثار با کیفیتی را شاهد بودیم. همانطور که در جشنواره 1402 مشاهده کردید، ما چندین فیلم بیوگرافی (زندگی نامه) از شهدای ایران داشتیم که می تواند یکی از پایه های جذب مخاطب و البته فرهنگسازی از طریق سینما محسوب شود.
معاون وزیر ارشاد در پایان درباره تولیدات سازمان سینمایی در سال 1403 یادآور شد: امسال نیز تولیدات پیگیری خواهد شد. ما اصرار داریم که بتوانیم در حوزه فیلم های قهرمان محور و فیلم هایی که شاید بخش خصوصی کمتر به آن وارد می شود، تولیدات با کیفیتی از طریق سینماگران شاخص رقم بزنیم تا در جشنواره 1403 رونمایی شود.
5757
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "رییس سازمان سینمایی کشور: رکوردهای جدید اکران سینما پس از شب های قدر / آخرین وضعیت «اکران شبانه»" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "رییس سازمان سینمایی کشور: رکوردهای جدید اکران سینما پس از شب های قدر / آخرین وضعیت «اکران شبانه»"، کلیک کنید.