رییس گروه دوستی پارلمانی ایران و روسیه در نشست هماهنگی دهمین مجمع پارلمانی بریکس گفت: امیدوارم بتوانیم میان کشور های عضو بریکس برای تروریسم دولتی که تهدیدی علیه همه کشورهاست راه حل های مشترکی ایجاد نماییم.
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری اکسیداک، نشست مشترک پارلمانی کشورهای عضو بریکس در خصوص مسایل بین المللی و هماهنگی برای دهمین مجمع پارلمانی بریکس که با حضور روسای مجالس کشورهای آن در تیرماه سال جاری برگزار خواهد شد، روز پنج شنبه 23 فروردین ماه 1402 با سخنرانی ویاچسلاو والودین رییس دومای دولتی، والنتینا ماتوینکو رییس شورای فدراسیون روسیه و سرگیی لاوروف وزیر خارجه این کشور افتتاح گردید.
شایان ذکر است فدراسیون روسیه بعنوان ریاست دوره ای مجمع پارلمانی بریکس، شعار تقویت چندجانبه گرایی برای توسعه عدالت و امنیت جهانی را برای این مجمع برگزیده است.
روسای مجالس و وزیر خارجه روسیه در مراسم افتتاحیه این نشست، ضمن اشاره به چالش های موجود در عرصه بین المللی و مقابله با یکجانبه گرایی های قدرت های سلطه و غرب، بر لزوم تقویت همکاری های پارلمانی برای پیشبرد اهداف کشورهای عضو بریکس و تامین منافع همه طرف ها در زمینه های گوناگون بویژه اقتصادی و تجاری تاکید کردند.
ابراهیم رضایی رییس گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه نیز که در این نشست حاضر شده است، در ابتدای سخنان خود ضمن محکومیت حوادث تروریستی اخیر در روسیه و حمله به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در سوریه، تروریسم دولتی و ناامنی بین المللی را یکی از مشکلات و چالش های مهم جهان خواند و گفت: بدترین نوع تروریسم، تروریسم دولتی می باشد. امروز نمونه بارز این نوع از تروریسم را در نوار غزه که در پی جنایات وحشایانه رژیم صهیونیستی و حمایت های آمریکا منجر به شهادت 33 هزار زن، مرد و کودک فلسطینی و همچنین تخریب بیش از 300 هزار اماکن مسکونی و مراکز درمانی شده است، شاهد هستیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ایران در ادامه افزود: در دورانی که جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه با گروه تروریستی داعش در سوریه مقابله می کردند، رژیم اشغالگر قدس بعنوان وزارت بهداشت و آمریکا بعنوان نیروی هوایی با داعش همکاری داشتند. لذا امیدوارم بتوانیم میان کشورهای عضو بریکس برای تروریسم دولتی که تهدیدی علیه همه کشورهاست راه حل های مشترکی ایجاد نماییم.
وی در پایان این نشست بر ضرورت عبور از دلار و سلطه آن تاکید و خاطرنشان کرد: ضروری است در میان کشورهای عضو بریکس به یک راه حل مشترک از جمله راه اندازی کانال مالی به جای سوییفت برسیم. معتقدیم این مسیله می تواند یک نمونه موفق برای تحقق بخشیدن به عدالت و امنیت جهانی باشد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "رضایی: کشورهای عضو بریکس باید برای مقابله با تروریسم دولتی راه حل های مشترکی ایجاد کنند" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "رضایی: کشورهای عضو بریکس باید برای مقابله با تروریسم دولتی راه حل های مشترکی ایجاد کنند"، کلیک کنید.