آشپزی
-
اقامت و گردشگری
غذاهای سنتی منطقه خاجیار هند – راهنمای جامع آشپزی
غذاهای سنتی منطقه خاجیار هند غذاهای سنتی منطقه خاجیار هند شامل طعم های بی نظیری مثل نان بخارپز سیدو (Sidu)، کرپ های صبحانه پاتانده (Patande)، خورش مجلسی گوچی ماتا (Gucchi Matar) با قارچ های کمیاب، کادو کا خاتا (Kadoo ka…
-
اقامت و گردشگری
غذاهای مالزی یا سنگاپور؟ | مقایسه جامع و راهنمای انتخاب آشپزی
غذاهای مالزی بهتر است یا سنگاپور اگه دنبال یک ماجراجویی غذایی تو دل جنوب شرق آسیا هستی، احتمالاً این سوال برات پیش اومده که کدوم کشور طعم های بهتری داره: مالزی یا سنگاپور؟ راستش رو بخوای، هر دو کشور دنیایی…
-
آموزش
درست کردن استانبولی در 30 دقیقه + آموزش ویدئویی
طرز تهیه استانبولی پلو خانگی با نکات خوشمزه تر شدن برای درست کردن استانبولی خوش مزه، به ابزارهای زیر نیاز دارید: قابلمه بزرگ، درب قابلمه مناسب برای دم کشیدن، یک کاسه برای شستن برنج، و یک قاشق چوبی یا نسوز…
-
اقامت و گردشگری
غذاهای سنتی ایرانی و آیین های آشپزی | راهنمای جامع
غذاهای سنتی و آیین های آشپزی غذاهای سنتی و آیین های آشپزی ایرانی، فقط یک لقمه غذا نیستند؛ آن ها شناسنامه، تاریخ و روح زندگی ما ایرانی ها هستند. از عطر دل انگیز قرمه سبزی که خاطرات جمعه های کودکی…
-
اقامت و گردشگری
فرهنگ غذایی تایلندی: راهنمای جامع آشپزی و آداب سنتی تایلند
فرهنگ غذایی تایلندی فرهنگ غذایی تایلندی، ترکیبی جادویی از طعم های تند، ترش، شیرین، شور و گاهی تلخ است که از دل تاریخ پربار این کشور و تاثیر فرهنگ های مختلف سرچشمه می گیرد و تجربه ای بی نظیر برای…
-
اقامت و گردشگری
غذا و نوشیدنی: راهنمای جامع آشپزی، تغذیه و سلامت
غذا و نوشیدنی اینکه چه چیزهایی می خوریم و می نوشیم، مستقیماً روی حال خوب، انرژی و سلامت جسم و روانمون تأثیر می ذاره و می تونه کلی از بیماری ها رو از ما دور کنه. انتخاب های غذایی هوشمندانه،…
-
کتاب
خلاصه کتاب میز مگنولیا | دستور آشپزی جوانا گینس برای دورهمی
خلاصه کتاب میز مگنولیا: مجموعه ای از دستورهای آشپزی برای دورهمی ها ( نویسنده جوانا گینس ) کتاب میز مگنولیا: مجموعه ای از دستورهای آشپزی برای دورهمی ها نوشته جوانا گینس، فقط یک کتاب آشپزی معمولی نیست؛ این کتاب دعوتی…
-
عمومی
چگونه باید از مونوسدیم گلوتامات در آشپزی استفاده کرد؟
آیا میدانستید طعمی در جهان وجود دارد که نه شیرین است، نه شور، نه ترش و نه تلخ؟طعمی که مغز شما را فریب میدهد تا غذایی را خوشمزهتر از آنچه هست حس کند؟ این طعم عجیب و جذاب، “اومامی” نام…