تغذیه

  • استان هانقش شاخص‌های ۱۰ گانه در تدوین نقشه تغذیه کشور

    نقش شاخص‌های ۱۰ گانه در تدوین نقشه تغذیه کشور

    در گفت‌وگو با اکسیداک مطرح شد؛ مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به شاخص‌های ۱۰ گانه در تدوین نقشه تغذیه کشور، این نقشه را عاملی برای رفع سریع مشکلات تغذیه‌ای در مناطق مختلف دانست. احمد اسماعیل‌زاده مدیر دفتر…

  • پزشکیبایدها و نبایدهای تغذیه در فصل بهار

    بایدها و نبایدهای تغذیه در فصل بهار

    یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به اینکه در این فصل هوا گرم تر می شود و رطوبت هوا افزایش پیدا می کند، بهتر است غذاهایی که ساده و اجزا و ترکیبات کمتری دارند، مصرف…